Nu kommer tilskuerne

Tilskuere på Mugello Copyright Racing Point

Der var tilskuere på Mugello, da Ferrari fejrede deres 1000 løbsjubilæum. Det var første gang i år. Der var under 3000 tilskuere lørdag og tilsvarende søndag, men nu kommer de næste grand prixer med tilskuere.

Nurburgring har netop bekræftet, at de får lov til at sælge 20.000 billetter. Billetterne kommer til salg i morgen (tirsdag den 22. september) og det er kun til private. Rejseselskaber kan derfor ikke tilbyde rejser, men i det mindste får meningmand mulighed for at opleve Formel 1 på banen bare en enkelt gang i år.

Senest har Imola fået lov til at lukke 13.000 tilskuere ind til deres weekendafdeling lørdag/søndag. Der kommer også tilskuere til løbet i Portugal, de to løb i Bahrain samt afdelingen i Tyrkiet.

Rusland som vi besøger denne weekend, når Formel 1 kører i Sochi skulle også have tilskuere. Hvor mange vides ikke, men der været tal nævnt om 30.000 tilskuere.

Alle løb er underlagt coronaregler, der skal overholdes, men bare det at vi får et lille dryp af normalitet er velkomment.