Nu kommer RB17

Red Bull Racing Teamchef Christian Horner og Adrian Newey Copyright Red Bull Contentpool

Red Bull er på vej med RB17, modelnummeret som aldrig kommer til at køre i Formel 1. Sidste års mesterskabsvindende bil blev døbt RB16B og dette års bil hedder RB18. Nu kommer RB17, og det er en bil der hestekræftmæssigt kan bide skeer med RB18.

Tidligere i dag ved et arrangement hos Red Bull Advanced Technologies, firmaet som stod bag Valkyrie og Valhalla, præsenterede Red Bull Racing teamchef Christian Horner og designguruen, teknisk chef, Adrian Newey den nye RB17.

Det vil sige billeder må vi vente med, da de ikke blev præsenteret, men der blev præsenteret nogle fakta om bilen, som der kun bliver bygget 50 af, og som koster minumum 5 mio. pund.

Udover at være dyr som bare pokker, så sparer man dog afgifterne i Danmark, skulle man være en af de få, der vinder den store lottogevinst for RB17 bliver en track-only bil, der ifølge de sparsomme oplysninger nok bliver en bil, som minder mere om en Le Mans-racer med 1100 hk fra en V8 hybridmotor end en formelbil beregnet til banen.

Du kan dog skræmme livet af konen/manden/personen, da bilen bliver tosædet. Er du interesseret skal du kontakte RB17@redbulladvancedtechnologies.com for måske at komme i betragtning.

Prisen bliver som sagt minimum 5 mio pund, der kan komme lokale afgifter, men til gengæld skal du samtidig vente til 2025 før bilen går i produktion, en serieproduktion, på 50 eksemplarer.

Mon ikke den første allerede er sikret Max Verstappen?