McLaren præsenterer MCL35M

MCL35M, Daniel Ricciardo og Lando Norris Copyright McLaren Media

Mandag aften klokken 20.00 dansk tid præsenterede McLaren deres 2021-bil, MCL35M, som vil være den bil på gridden i år med den største ændring. For i modsætning til 2020, så er Renault-motoren skiftet ud med Mercedes.

Det og Daniel Ricciardo, der er skiftet fra netop Renault til McLaren var de største ting ved præsentation i McLaren Technology Centre mandag aften.

Selve præsentationen startede med et interview med først Lando Norris og siden Daniel Ricciardo. En video fra da Lando og Daniel besøgte Grove Studio, hvor de skulle være med til produktionen af en ny McLaren-temasang. Efterfølgende en Q&A fra den virtuelle bagvæg af fans, der havde vundet adgang til præsentationen inden vi fik videoen vi havde ventet på.

Lando Norris og Daniel Ricciardo i selskab med teknisk chef James Key, der løftede sløret for MCL35M (M for Mercedes) og siden snakkede om bilen og nogle af de ændringer, der er på den nuværende.

Hovedpersonen selv kunne ikke være til stede, da MCL35M var på vej til Silverstone, hvor der tirsdag er en Filming Day for at checke alle systemer fungerer med den nye motor.

Præsentationen sluttede med Zak Brown og Andreas Seidl tilsluttede sig præsentationen.

Jeg har lavet sammenligningsbilleder af dette års MCL35M og MCL35 fra 2020, som kan ses ovenover.