McLaren henter Colton Herta

Colton Herta vandt Copyright Indycar

Andretti Autosport-kører Colton Herta er blevet tilknyttet McLaren, hvor han skal være en del af McLaren MCL35M testprogrammet i år. En ændring til det tekniske reglement tillader brugen af et år gamle biler.

Om den direkte plan med dette samarbejde er at få Colton i Formel 1 hos McLaren eller forberede ham til et Andretti Autosport i Formel 1 ved vi ikke.

Colton Herta skal teste denne bil i løbet af året
Copyright McLaren Media

Vi ved dog, at McLarens Zak Brown og Michael Andretti er gode venner.

Andreas Seidl, Team Principal, McLaren F1, sagde:

“Colton er et bevist talent i IndyCar, og vi vil være interesserede i at se, hvordan han tilpasser sig en Formel 1-bil. Vi tror på, at dette testprogram vil give ham værdifuld erfaring og samtidig demonstrere fordelen ved at udvide TPC for at se lovende kørere an for fremtiden.”

Colton Herta sagde:

“Jeg vil gerne takke McLaren for muligheden for at få mine første omgange i en Formel 1-bil, som altid har været på min racerliste. Dette vil være en fantastisk mulighed for mig til at få noget værdifuld erfaring i en ny form for motorsport og lære af et så etableret hold som McLaren F1.”

Colton Herta
Copyright Penske Entertainment

Hvordan det stiller Pato O’Ward vides ikke, men begge kørere er godkendte til de to FP1-træninger, som McLaren skal stille til rådighed i år.