McLaren har præsenteret MCL34

Præsentation - Carlos Sainz, Lando Norris og MCL34 Copyright McLaren Media

Klokken 13.00 dansk tid startede streamingen. 34 McLaren-medarbejdere i dominerende blå bluser i en ring rundt om den nye MCL34, en kort introduktion og interview med tre medarbejdere inden gruppen trak dækket af den nye McLaren MCL34.

Bilen der kom til syne startede papayaorange og sluttede i blå farve. Flot så den ud, men om den er hurtig ved vi ikke endnu og første indtryk får vi på mandag. Så kom de to kørere, Carlos Sainz og Lando Norris, på scenen og her fik jeg et chok. Blå køredragter men med en orange stribe, der umiddelbart ser forkert ud.

Flot ser bilen dog ud. Noget mere farvemæssigt spændende end sidste års MCL33, men med et noget tomt motorcover. Selv om man håber på god succes med den nye bil, så kalder man alligevel bilen for en genopbygningsmodel i den udsendte pressemeddelelse.

Så har man helgarderet sig, men næste år har man James Key (ex-Toro Rosso) og Andreas Seidl (starter 1. maj efter flere år hos Porsche Motorsport), så forventningerne til MCL35 er helt klart større med James Key’s succes med Toro Rosso i tankerne.

Fredag præsenterer Ferrari deres 2019-model inden Sauber laver et photo call ude foran pitgaragen i Barcelona.