Mazepin svarer igen

Nikita Mazepin Copyright Haas F1 Media

Lewis Hamilton har kaldt Formel 1 for ‘Billionaire Kids’ Club’ eller på dansk en klub for de ultrarige. Her tænkes naturligvis på de tre kørere, der er kommet i Formel 1 med fædre, som er ganske velhavende.

Lance Stroll, Nicholas Latifi og Nikita Mazepin er de tre kørere med fædre dybt involveret i Formel 1, men Nikita Mazepin er træt af at blive udpeget på grund af sin far.

“Alle nye kørere i Formel 1 har fået support fra sponsorer.”

Lewis Hamilton kom i Formel 1 med støtte fra McLaren og Mercedes
Copyright Mercedes AMG

“Nogle er fra producenter af energidrikke, en er fra den rigeste mand i Mexico – Det er alle personer, som er på gridden i dag, som vi også kunne tale om.”

Alle nye(re) kørere er kommet ind i Formel 1. Nikita havde et rigtigt dårligt debutløb i Bahrain, og et par afkørsler på Imola, men er ellers overkommet startvanskelighederne, hvor det nu er holdkammeraten Mick Schumacher, der står for de største fejl.

Den russiske kører siger, at han ikke har nogen problemer med Lewis Hamilton. Til ‘sports.ru’ siger han:

“Vi har altid haft et meget korrekt forhold.”

“Vi har ikke snakket meget, men i paddocken er alle meget høflige, så jeg føler ikke noget negativt.”

Lando Norris har forsvaret Nikita mod den megen hate på SoMe
Copyright McLaren Media

Der har været store kampagner på specielt SoMe i et forsøg på at få Haas til at droppe Nikita Mazepin. Her har Haas-køreren fået hjælp fra uventet kant. Lando Norris har været inde og forsvare Nikita.

“Min manager, der plejede at arbejde med Lando, sendte mig den video. Jeg tror, at han også har befundet sig i svære situationer i sin karriere.”

“Under streamet var han simpelthen mod dem, som kom for at give mig hate. Jeg er nødt til at sige, at jeg var virkeligt glad for det – Jeg har altid har et godt forhold til ham.”

Coronaen har gjort det svært at snakke med alle kørerne.

“På grund af covid er F1 låst i disse bobler, så jeg har faktisk kun talt med meget få mennesker.”

Sebastian Vettel har taget godt imod Nikita
Copyright Aston Martin Racing

“Blandt kørerne jeg har set har jeg et godt forhold til dem alle. Jeg vil specielt udpege den ældre generation, som Alonso og Vettel. Rigtig søde mænd.”

“Jeg husker, at jeg som barn så dem som superhelte, og nu ser jeg hvor åbne og hvor meget nede på jorden de er.”