Lewis bliver i skattefrihed

Lewis Hamilton Copyright Mercedes-AMG

Lewis Hamilton er under beskyldning fra sine britiske landsmænd for ikke at yde sin del til det britiske samfund. Årsagen er, at Lewis i hele sin Formel 1-karriere har boet udenfor England, og på den måde sluppet for den høje skat.

Lewis Hamilton er dog god til at kritisere tingene i sit hjemland, men som mange andre velbetalte sportsstjerner, så ønsker han at bevare så meget af sin indtægt som muligt. Forståeligt for det enkelte individ, men imod det samfundssind som også hersker i England.

Derfor flytter verdensmesteren ikke hjem til England, så længe hans løn er astronomisk. I 2007 flyttede han til Schweiz og i 2012 til millionærernes Monaco. Alligevel har Lewis investeret i en bolig i det vestlige London, der skal være hans hjem, når den vellønnede del af karrieren er ovre.

Sålænge Toto betaler boksen for Lewis, sålænge bor han i skattevenlige Monaco
Copyright Mercedes AMG

Tilbage i 2017 købte han en bolig, der er i gang med en voldsom renovering/ombygning til en pris på over 150.000.000 kroner.

Lewis Hamilton udtalte til pressen:

“På nuværende tidspunkt er der ingen planer om at ændre hvor jeg bor.”

“Det er et drømmested med alle de andre kørere, der bor i Monaco. Jeg har et hjem i England, som jeg er rigtig spændt på bliver sluttet. Så når jeg kommer til England, kan jeg endelig have et anker og et sted at være i stedet for at på hoteller, hvilket bliver specielt rart når man tænker på, at det er hvad vi gør det meste af året.”

“Jeg tror det er starten på noget godt, og et sted hvor jeg vil have min familie komme til, og måske i fremtiden selv have en familie.”