Indy: McLaren hiver Palou i retten

Zak Brown - McLaren Copyright Penske Entertainment

Alex Palou har formået at bringe sig selv i søgelyset. Sidste år skrev han en kontrakt med McLaren, som Alexs nuværende hold Chip Ganassi Racing fik stoppet i retten, da den spanske kører var under kontrakt med dem. Nu vender billedet.

Denne gang er det dog McLaren, der hiver Alex i retten for kontraktbrud, og det kommer både fra McLaren Racing Limited og McLaren Indy, LLC. Altså Formel 1- og Indycar-holdet. Alex Palou, under selskabet ALPA Racing USA, LLC, er modtageren og det hedder Part 7 Claims.

Sagen er anlagt ved U.K. Commercial Court. Advokatfirmaet Morgan Lewis & Bockius er hyret til at repræsentere McLaren.

Alex Palou
Copyright Penske Entertainment

Der er kontraktbrud på både Mclarens F1-hold, hvor han har været holdets reservekører, og hos Indycar-holdet hvor han skulle køre ved siden af Alexander Rossi og Pato O’Ward. Han har tilmed fået et forskud på sin lønpakke for 2024, og der er brugt mange millioner på at give ham køretid i PYC (Previous Years Cars, red.) for at gøre ham klar til Formel 1 i fremtiden.

Alex Palou vil ikke ud med sine 2024-planer, men vil først udtale sig efter sæsonafslutningen på Laguna Seca, men der skulle på nuværende tidspunkt ikke være nogle Formel 1-hold inde over.