Hockenheims chancer forbedres

Sejrschampagne Copyright Red Bull Contentpool

Chancerne for en dobbeltrunde på Silverstone er blevet reduceret kraftigt efter den britiske regering kræver 14 dageskarantæne ved indrejse til England. Hvis der ikke gives kompensation for denne regel, så er det ikke muligt at afvikle det britiske grand prix.

Det giver derimod Hockenheim chancen for at komme med på et “afbud”. De har allerede haft indledende forhandlinger med Liberty Media/Formula One Management omkring muligheden for at levere asfalt til et eller to grand prixer.

Hockenheim-chefen Jorn Teske udtaler i et interview til ‘Motorsport.com’, at man er gået fra de indledende samtaler til mere praktiske samtaler.

Sebastian Vettel
Copyright Ferrari Media

Hockenheim managing director Jorn Teske has now told Motorsport.com that talks with Liberty had recently stepped up and were now focusing on practical matters.

“It is indeed true that we are still in ongoing talks with Formula 1,” he said in an exclusive interview. “We’ve moved from a casual conversation mode to a mode of sounding things out.

Man er godt klar over, at et drop af Silverstone ikke giver automatisk plads på ‘backup-kalenderen’. Det handler meget om økonomi og uden tilskuere mangler der en stor del af den økonomiske indtjening, som kun kan tjenes gennem bandereklamer.
Rent faktisk mener man, at man skal have et overskud for at stille banen til rådighed.
Det forventes, at der meldes noget ud fra den britiske regering i næste uge, hvor man også forventer den endelige kalender offentliggøres.
En kalender som nok bliver med en del forbehold for godkendelse af de enkelte landes regering.