FE: Nissan bliver fabrikshold

E.dams Nissan med Sebastien Buemi og Maximilian Günther Copyright Nissan Motorsport

Det ville være nærliggende at tro, at Nissan altid har haft deres eget hold i Formel E efter de erstattede Renault som power unit-leverandør. Men selv holdet har lige siden starten været drevet af det franske DAMS-hold.

Indtil nu hvor Nissan har erhvervet sig hele holdet og i fremtiden kan kalde sig for et ægte fabrikshold. Nu er det ikke længere e.dams-Nissan, men Nissan-Nissan. Tommaso Volpe bliver ny chef for e.dams. Han var i forvejen ansvarlig for Nissan-delen i Formel E.

Maximilian Gunther
Copyright Formula E

Der er naturligvis stor glæde over overtagelsen af e.dams, der nu har den fulde kontrol over Gen3-bilerne og har committed sig til hele Gen3s levetid som er frem til sæson 12 i 25-26.

Sønnerne til Jean-Paul Driot (D i DAMS, red.), Gregory og Olivier er glade for, at Nissan nu har overtaget holdet, som ud over at sikre holdets fremtid også har sikret fremtiden for medarbejderne på holdet.

“Siden vores fars bortgang har det været en ære for os at samarbejde med et globalt mærke som Nissan i Formel E, og vi er stolte af det, vi har opnået sammen. Vi vil gerne takke alle e.dams medarbejdere for deres hårde arbejde og engagement gennem årene, og vi ønsker Nissan alt det bedste for resten af sæson 8 og derefter.”