FE: Loic Duval skælder Formel E

Loic Duval Montreal ePrix 2017 Copyright Formula E

Den tidligere Dragon Racing-kører Loic Duval, bemærk tidligere, langer ud efter kørerne i Formel E. “Kørerne roser Formel E fordi de bliver betalt.”

Loic Duval kørte tre år for Dragon Racing uden de store resultater, samtidig med han bl.a. kørte for Audi i World Endurance Championshipm Dragonspeed i IMSA og DTM for Audi.

Nu har han ikke været en del af Formel E et par sæsoner, men kørte for eksempel i år i DTM og sportsvognsserierne ELMS og Weathertec Sportscar Championship, så nu langer franskmanden ud over sin tidligere arbejdsgiver og den serie han har deltaget i.

Loic Duval
Montreal ePrix 2017
Copyright Formula E

“Jeg kan ikke lide Formel E fordi, for mig, er bilerne ikke hurtige. Jeg vil gerne sige, at jeg kan lide stederne de kører, løbsformatet, jeg elsker at køre race i byerne.”

“Men jeg har været i stand til at køre race, et par år i Formel 1, jeg har været i stand til at komme bag rattet. Bag rattet som kører nyder du det ikke lige så meget, som andre biler med mere power og grip.”

“Uanset hvilken kører, der siger i dag, at Formel E er godt at køre er det fordi han er en af mesterskabet, og han bliver betalt for det, at køre, så han kan ikke være imod det.”

Loic Duval nåede aldrig at køre de kraftigere Gen2-biler
Copyright Formula E

“Men det er ikke lige så fornøjeligt som en LMP-bil, en DTM-bil eller en Super GT-bil, det er helt sikkert.”

“Selv med en elektrisk bil kan man stadig have det sjovt. Hvis pakken er lavet med masser af grip og performance, så helt sikkert kan man nyde det.”

Ordene kommer fra en kører, som ikke prøvede Gen2-bilerne og blev erstattet af en anden kører.