FE: Hvem kører for Mercedes?

Nyck de Vries hyldes for verdensmesterskabet Copyright Formula E

I dag starter sæson 8 i Formel E med en fem dages test i Valencia. Her skal de nye kørere i feltet lære deres nye hold og bil at kende. De gamle kørere vender tilbage til deres hold og skal have banket rusten af.

Det sker på Ricardo Tormo-banen som er fast træningsbane for Formel E før sæsonstarten. Det sker på et ændret layout, da Formel E-biler har behov for kraftige nedbremsninger til genopladning af bilen.

René Rast, Lucas di Grassi og Audi takker af
Copyright Audi Motorsport

Til den nye sæson har der været flere kørerskifte og hos Venturi Racing har der også været management udskiftning. Tidligere teamchef Susie Wolff har skiftet teamchefrollen ud med rollen som ny CEO hos Venturi.

Hendes plads overtages af Formel E’s Jerome D’Ambrosio, der bl.a. har kørt for Dragon Penske-holdet. Han har vundet i Formel E. BMW og Audi er ude. Kun Audis team er ude for Andretti Autosport har overtaget BMW’s plads og kører stadig med BMW motorer.

Her kommer en oversigt over de 11 hold og 22 kørere med den undtagelse, at Mercedes stadig ikke har annonceret deres kørere for i år. Forventningen er dog, at Stoffel Vandoorne og Nyck de Vries fortsætter. Som minumum til presæson testen.

Team og kørere sæson 8
Copyright Formula E