FDA-juniorer får FP1 debut

Mick Schumacher Copyright F2 Series

Når den første træning afvikles fredag næste uge på Nurburgring bliver det med to nye ansigter i et par biler. Ferrari Driver Academy-kørerne Mick Schumacher og Callum Illot vil begge få debut i en officiel session.

Mick Schumacher kommer til at køre i en Alfa Romeo, Han låner Antonio Giovinazzis bil til den første træning og han er lykkelig og meget begejstret over, at det sker på Micks hjemmebane Nurburgring.

Mick Schumacher
Copyright Sauber Motorsport

Callum Illot får chancen i den ene Haas-racer, når han ligesom Mick skal køre FP1 i Tyskland.

Callum er også glad for muligheden og så på en bane, der betyder meget for ham. Det var på denne bane tilbage i 2015 den britiske kører scorede sit første podie.

Både Mick og Callum har tidligere testet for Alfa Romeo i Bahrain-testen sidste år. Her fik Mick også en testdag i en Ferrari.

Haas har tidligere testet FDA-kørere og har haft både Charles Leclerc og Antonio Giovinazzi i en af deres biler.

Mick Schumacher
Copyright Ferrari Media

Den tredje FDA-kører i F2 Robert Shwartzman bliver ikke snydt, men han skal dog vente til sæsonfinalen i Abu Dhabi før han får sin FP1-debut. GPnews erfarer, at det bliver for Haas, men det bliver vi nok klogere på senere på året.

Alle tre kørere får dog en forsmag på Formel 1 i dag, da alle tre kørere får lov at teste Ferraris SF71H fra 2018 på Fiorano i dag.