Enzo Fittipaldi bliver Red Bull Junior

Dr. Helmut Marko og Christian Horner Copyright Red Bull Contentpool

Storebror Pietro Fittipaldi er reservekører for Haas F1 Team. Nu er lillebror kommet med i Red Bull Driver Academy, hvor han igen i 2023 skal køre F2, denne gang for Carlin Racing.

Bekræftelsen kom naturligvis under weekendens Sao Paulo GP. Denne weekend slutter han F2-sæsonen for Charouz med foreløbig tre andenpladser og tre tredjepladser inden han skifter til Carlin og tager over for Logan Sargeant.

Enzo Fittipaldi udtalte:

“Det er en stor ære og et meget stort skridt i min karriere at blive en del af Red Bull-familien, der er de regerende F1-mestre.”

Motorsport.com snakkede med Dr. Helmut Marko omkring tilføjelsen af Fittipaldi, og hvad der sker med næste års juniorer, og der kommer en storvask.

Enzo Fittipaldi kommer med i programmet for at have overpræsteret på et midterhold. Hos Carlin kommer han til et tophold, og det giver forventninger.

Der vil snart komme en udmelding om juniorprogrammet for 2023 med nye ansigter, og et par kørere som bliver sparket ud af programmet.

Det er dog hverken Liam Lawson eller Dennis Hauger, der ryger ud. Liam Lawson tager en tur til Super Formula i Japan, mens vores norske kører ikke bare bliver i Formel 2, men også overtager reservekørerrollen hos Red Bull.

“Vi har adskillige reservekørere. Endnu en bliver Hauger, det er hvad der er besluttet indtil videre. Og så vil vi se i begyndelsen af sæsonen, hvordan det går. Der vil være nogle sammenstød , men ud af vores juniorer vil der være to eller tre.”

Det er ikke meldt ud endnu, men Jehan Daruvola forventer GPnews ryger ud af programmet efter flere års “medlemskab” i programmet.