Christian Rasmussen opruster i vejen mod Indycar

Christian Rasmussen Copyright Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese indgår samarbejde med stort dansk racertalent

Geelmuyden Kiese har indgået et samarbejde med et af Danmarks største racertalenter, den 20-årige Christian Rasmussen. Dragørknægten jagter drømmen om IndyCar i USA, men rejsen dertil er dyr. Derfor skal Geelmuyden Kiese hjælpe Christian Rasmussen med at øge opmærksomheden om ham, så bilen kan følge med talentet på ’vejen til Indy’.

2020 var helt forrygende for Christian Rasmussen, der sejrede i US F2000 og som den første dansker nogensinde vandt et Formel-mesterskab i USA. Nu skal han i gang med sin anden sæson i USA, hvor drømmen er en dag at køre IndyCar, der er det amerikanske svar på Formel 1.

Men det er ikke billigt at komme igennem nåleøjet, og derfor har Christian Rasmussen og Geelmuyden Kiese indgået et samarbejde, som betyder, at Geelmuyden Kiese skal hjælpe stortalentet med PR og kommunikation, samt med at finde partnere, der vil støtte ham på vej mod hans amerikanske drøm.

– Christian Rasmussen opfylder alle de nødvendige parametre for at blive en stor sportslig og kommerciel succes. Han har ikke bare et kæmpe talent for at køre stærkt, han er også en intelligent og charmerende ung mand. Vi vil meget gerne hjælpe med at sikre, at han også får den økonomi, der er en vigtig del af motorsporten, siger Morten Crone Sejersbøl, direktør for Sport, Kultur og Underholdning hos Geelmuyden Kiese og tilføjer:

– Det gør vi ved at øge opmærksomheden omkring ham og ved at række ud til potentielle samarbejdspartnere, der vil være med på vejen mod IndyCar. Aftalen med Christian Rasmussen betyder, at Christian og hans team får glæde af vores netværk, og at vores netværk får mulighed for at blive en del af motorsporten, slutter Morten Crone Sejersbøl.

Christian Rasmussen
Copyright Geelmuyden Kiese

Som racerkører er man selv ansvarlig for at finansiere sin karriere. Selvom Christian Rasmussen for nylig vandt løbsserien USF2000, som sikrede ham en god portion scholarship-penge til hans videre eventyr i USA, er det langt fra nok, hvis danskeren skal nå helt til tops i det amerikanske racersportssystem.

Derfor er manden bag rattet også glad for, at Geelmuyden Kiese fremover skal hjælpe ham i dialog med partnere, der kan se mulighederne i at hjælpe Christian Rasmussen til tops

– Jeg er sindssyg glad for samarbejdet med Geelmuyden Kiese. Jeg tror på, at de kan hjælpe mig med at finde de rette samarbejdspartnere, så jeg kan koncentrere mig om at vinde racerløb. Min største drøm er at køre IndyCar, og det her samarbejde er et godt skridt på vejen, siger Christian Rasmussen

Om ’Road to Indy’ og IndyCar
Road to Indy er et udviklingsforløb, der giver talentfulde racerkørere mulighed for at opnå erfaring inden IndyCar. Forløbet består af tre klasser, USF2000, The Indy Pro 2000 og Indy Lights. IndyCar er Nordamerikas højeste niveau indenfor motorsport og kan sammenlignes med det mere kendte, Formel 1.