Alpine skrev historie

Abbi Pulling, E20 og Aseel Al Hamad Copyright Alpine Racing

BWT Alpine F1 Team skrev historie, da de lod to kvindelige racerkørere køre en Renault E20 rundt i hovedstaden Riyad i Saudi-Arabien. Det var Abbi Pulling (Alpine Affiliate og W Series) og Aseel Al Hamad, der sad bag rattet.

Det var til tonerne af Renaults V8-motor, der fyldte gaderne og et comeback til Aseel Al Hamad, der tidligere har testet den samme bil på Paul Ricard tilbage i 2018.

Aseel repræsenterer Saudi-Arabien i FIA Women in Motorsport og er bestyrelsesmedlem i den saudiske Automobil & Motorcykel Union.

Aseel Al Hamad
Copyright Alpine Racing

Aseel Al Hamad:

“Det var smukt at køre med BWT Alpine F1 Team igen, og endnu mere specielt at gøre dette i mit land Saudi-Arabien og min hjemby Riyadh. Jeg håber, at dette inspirerer flere generationer til at forelske sig i Formel 1 og for flere kvinder til at overveje motorsport som en fremtidig karriere.”

Laurent Rossi, CEO, Alpine:

“Erklæringen om at have to kvinder, der kører en F1-bil gennem Saudi-Arabiens hovedstad, forbi skattede historiske monumenter og ind i hjertet af byen, viser, at enhver med nok drive kan følge deres drømme inden for motorsport. Aseel viser, at kvinder med alle baggrunde er velkomne, mens Abbi demonstrerer, at motorsport er en ægte karrierevej for kvinder. Vi håber, at denne aktion vil inspirere piger fra den yngre generation til, at alt er muligt.”

Aseel Al Hamad kører Alpine E20 rundt i Riyadh
Copyright Alpine Racing

 

De to pink Alpine-racere vil køre med ‘Visit Saudi-Arabia’-logoer denne weekend.