Alfa Romeo til Haas?

Alfa Romeo C41 Copyright Alfa Romeo Racing

Rygterne har floreret længe, men nu ser det ud til, at der også er hold i rygterne. Alfa Romeo dropper som bekendt deres sponsorat hos Sauber Motorsport efter denne sæson, da holdet jo fra 2026 hedder Audi.

Tilbage i februar gav Alfa Romeo CEO Jean Philippe Imparato et interview til ‘RacingNews365’ omkring termineringen af Alfa Romeos sponsorat af det schweiziske hold.

“Sådan er livet.”

Alfa Romeo bliver til Audi, så kan Alfa Romeo ikke fortsætte som sponsor.
Copyright Alfa Romeo Racing

“Selv om jeg må sige, lige her, at vi ikke er sikre på om vi vil forlade Formel 1 efter denne sæson.”

“Vi vil træffe en beslutning om det sidst i juni. Nu taler vi aktuelt om et blankt stykke papir, hvad angår fremtiden, der stadig kan blive fyldt helt op.”

“Vi kigger på alle mulighederne i motorsport. Sidst i juni er vores intention at kommunikere til omverdenen, hvad vi vil gøre.”

Kevin Magnussen kan komme til at køre en Alfa Romeo Haas, hvis han får sin kontrakt forlænget.
Copyright Pirelli

“Baseret på vores DNA, er det meget interessant for os fortsat at have en plads i motorsport, så vi er nødt til at måle, hvor vi ønsker at være synlig i motorsport. Alt er på bordet lige nu til 2024, og naturligvis ved alle, at vi ikke lever i en nem verden lige nu.”

“Der sker en del ting, inflation, krig, reglementer. Det er derfor vi er nødt til at tage den bedste beslutning.”

Det skulle, ikke overraskende, være Haas der står som modtager af et Alfa Romeo-sponsorat. Efter sigende til en værdi af 20 mio. dollars årligt. Naturligvis på grund af Haas’ tætte forbindelse til Ferrari.