Aldo Costa ude af F1

Aldo Costa Copyright Mercedes AMG

Aldo Costa, manden der står bag Michael Schumachers Ferrari-mesterskabsvindende biler (Plus Kimis) og de seks mesterskabsvindende Mercedes-racere indtil videre, skifter som bekendt til Dallara i det nye år.

Det betyder, at han vil have en delvis andel i næste års Mercedes. At han skifter til Dallara har vi set som en god ting, da det er Dallara, der leverer de chassiser som Haas kører med. Det er dog slet ikke sikkert, at Kevin Magnussen og Haas får noget glæde af Aldo Costas evner.

I stedet siger rygterne i USA, at han skal designe den næste generation Indycar, da det også er Dallara, der leverer chassiset til Indycar-serien. De skal have et nyt chassis i 2022 og det skulle være det, som Aldo Costa er hentet til Dallara for at designe.

Uanset hvad glæder Aldo Costa sig til at fuldende cirklen. Han kom ind i motorsport via Giampaolo Dallara og nu er han tilbage hos Dallara.

Det er bl.a. afsavnet til familien, der får ham til at vende hjem. Efter mange år i England, så skal familien tilgodeses.