Yuki Tsunoda var imponerende

Yuki Tsunoda Copyright Red Bull Contentpool

Ross Brawn fra Formel 1 var svært begejstret for den unge rookie Yuki Tsunoda, der scorede point i sin debut i Formel 1. Han kalder ham faktisk for den bedste rookie i flere år.

En kommentar som har irriteret en del fans inklusiv en del danske, der husker Kevin Magnussen, der sluttede på plads tre i sit første løb for efter løbet at blive forfremmet til plads to.

Ross Brawn skrev i sit Bahrain efterskrift.

“Jeg er virkelig imponeret over Yuki Tsunoda. Jeg mødte ham i weekenden for første gang, og han er en virkelig imponerende karakter.”

Yuki Tsunoda
Copyright Red Bull Contentpool

“Han er ret underholdende og hans sprog i bilen kan være lidt ‘farverigt’. Han havde nogle brilliante perioder i løbet, hvilket er opmuntrende, når man tænker på, at det hans første F1-løb.”

“Han er den bedste rookie F1 har haft de sidste år, efter at have været overbevisende uanset hvilken serie han har deltaget i. Hans forfremmelse af Red Bull ser ud til et være et genialt træk.”

“Vi kan alle huske de fantastiske dage med fulde tribuner på Suzuka og de japanske fans passion. Jeg tror vi kommer til at se det igen, hvilket er virkelig spændende.”

Der var tæt race i Bahrain om sejren. Ross Brawn håber det fortsætter sådan.
Copyright Mercedes AMG

2021 ser også ud til at blive en tættere sæson. For intet team vil udvikle på 2021 fremfor 2022.

“Regelændringer i vinters virker til at have samlet feltet lidt.”

“Med holdene snart klar til at fokusere på næste års bil, så kan det ende med, at ingen trækker voldsomt fra og vi har en episk sæson foran os.”