Very very VIP – Vanvittig Formel 1 og vintur til Frankrigs Grand Prix

Billedet er uden copyright

Et samarbejde mellem IR Racing Development, www.fanrejser.dk og Wine n’ Fun har resulteret i den vildeste “cheftur” til Formel 1 i Frankrig.

Turen foregår i privatfly og allerede fra start bebuder champagne brunch’en at her er der tale om en unik oplevelse. Torsdag og fredag står den på vinsmagning i to TOP områder af vin fabrikation i Frankrig. Vingårdene er værter for smagninger og frokost i vinmarkerne, ligesom restauranterne er særligt udvalgt ud fra stemning, lokation og kvalitet. Lørdag og søndag sikrer siddepladserne på Chicane, tribune 4 den maksimale oplevelse af en Formel 1 bils formåen i nedbremsning, svinghastighed og fuld gas, indtil bilen er uden for synsvidde igen.

Turen ledes af veluddannede vin- og Formel 1-guider og for at toppe det hele af kommer Danmarks (formentlig) næste Formel 1 kører Christian Lundgaard forbi og givet et eksklusivt interview. Christian har indtil nu været en fast bestanddel af podiet i Formel 3. Så med både Kevin Magnussen i Formel 1 og Christian Lundgaard i Formel 3, er der kun gode grunde til at tage med på oplevelsen.

Turen burde koste ca. 20.000,- kr pr. person, men den udbydes til 13.900,- kr og der er for nuværende 14 pladser tilbage.

Wine n’ Fun inviterer endvidere alle deltagere til en informationsaften med grillpølser og en lille vinsmagning den 7. maj i Brande.

Hvem kommer først? Kommer man sidst, kommer man ikke med…

Meld dig til på http://wnf.dk/rejser/frankrig/race-n-wine-vip-tour-frankrig.html

…og lad os SÅ komme afsted, very very VIP-style!