Williams F1 Team har været en tur forbi Racing Point Force India og her har de hentet Nicholas Latifi. Den unge canadier bliver ny reservekører for Williams.

Det overrasker lidt, men ansættelsen er nok et forsøg på at sikre sig til 2020, hvis Robert Kubica alligevel ikke er i stand til at køre 100% i år. Det bliver dog ikke de store ændringer fra, hvad Nicholas har lavet tidligere.

Det er sådan vi kender Nicholas Latifi bedst
Copyright Racing Point Force India

Han vil være en del af holdet på pitgaragen og tilbage på fabrikken i England. Han bliver dog inkluderet i Williams’ medie- og sponsorprogram, hvilket er nyt og så kommer han ikke til at kede sig.

Hele seks FP1-træninger skal han køre udover en enkelt dag i presæsonen 2019, to af testdagene under sæsonen og to Pirelli-testdage. Samtidig vil han også køre en del i simulatoren.

Nicholas Latifi
Copyright Racing Point Force India

Udvalgte citater fra Nicholas Latifi kommer her:

“Jeg er begejstret over at blive en del af et ikonisk hold som Williams som reservekører i 2019. Det er en fantastisk mulighed til at fortsætte min F1-udvikling og opbygge min on-track erfaring med flere FP1-sessioner og Rookie- og Pirelli-testene.”

“Dette er en fantastisk mulighed jeg har fået og jeg er spændt på at starte.”

DEL
Forrige artikelSpild af penge
Næste artikelVettel var offeret