Når nu man ikke havde muligheden for at se Kevins comeback på tribunerne i Australien, så var det nærliggende at se Kevins comeback sammen med ligesindede, og her var der flere muligheder. Jeg valgte at tage til Roskilde Racing Center, hvor Kevin Magnussen Fan Club aka Kmag Support holdt et storskærmsarrangement.

Der var stort set fuldt hus, hvor førstesalen var fyldt op, og man havde taget stuen med for at få plads til de fremmødte, der fyldte godt op. Det var ikke kun mænd, der var stået tidligt op. Formel 1 er også en kvindesport, og man oplever heldigvis flere kvinder til arrangementer og ude på banen.

Blandt de deltagende var racerkører Mikkel Mac, der fik lov at lege lykkens gudinde i en konkurrence, hvor man kunne vinde et gavekort på 2500 kr til Rapido Travel. Ekstra Bladet var på plads, medlemmerne af Kmag support, der bl.a. tæller Kevins papfar Thomas og Kevins mor Britt.

Løbets tidlige start gjorde, at der blev serveret morgenmad fra Bakkegårdens Bageri, serveret Gammel Dansk og to flotte kager i anledning af comebacket.

Stemningen var høj i starten af løbet, og alle havde set Kmag lave en superstart fremfor en uheldig punktering, der ødelagde hans løb. Lavpunktet kom, da Fernando Alonso crashede voldsomt, og løbet måtte stoppes. Heldigvis er han omstændighederne taget i betragtning sluppet uskadt fra det voldsomme uheld.

Da løbet blev genstartet, fik Kevin Magnussen lov til at køre forbi den førende og få sin omgang tilbage. Heldigt for Kevin, at der kom safety car på banen, inden løbet blev stoppet, så han kunne få sin ’wave around’. Danskeren nåede dog ikke tilbage til feltet, før løbet blev givet frit.

Han kørte dog så stærkt, at der var en chance for et point sidst i løbet. Det lykkedes ikke, men følelsen efter løbet var, at indsatsen var godkendt, når man nu fik ødelagt løbet i starten med en punktering.

Det sidste jeg hørte var, at det ikke er sidste gang, Kmag Support vil lave sådanne arrangementer.