Årets britiske grand prix afvikles den 8. til 10. juli. Tag med Rapido Travel til Silverstone, og udover spændende race får du også muligheden for at møde Kevin Magnussen.
Det allerførste Formel 1-grand prix blev kørt på banen i Silverstone i maj måned 1950, og har siden været en næsten fast bestanddel af kalenderen. Frem til 1986 blev det engelske grand prix også kørt på andre baner f.eks. Brands Hatch, men siden 1987 har Silverstone været “Home to the British Grand Prix”.
Banen har været igennem flere ombygninger, men har alligevel bevaret den DNA, som banen har været præget af siden starten på Formel 1. I 1985 kørte Keke Rosberg en omgang i sin Williams-Honda, der i næsten tyve år var den hurtigste omgang nogensinde i Formel 1.
Først i 2004 blev den slået af Juan Pablo Montoya i en Williams-BMW på højfartsbanen Monza i Italien. Den bane kan du også besøge med Rapido Travel.
Vi bor på firstjernede Holiday Inn London i centrum af storbyen. Vi ser Formel 1 fra Vale-tribunen, og ind imellem hygger vi os sammen med de festglade britiske F1-fans, der godt kan sammenlignes med de italienske tifosi.
Her kan du se en video fra løbet i 2014

Det får du med i pakken:
-Flyrejse retur fra København,
-Hotel overnatning på Holiday Inn London, 4 sjternet hotel i centrum af London
-Formel 1 billet til hele weekenden, Vale tribune plads.
– Alle transfers inkluderet til/fra lufthavnen samt til/fra banen alle dage
– Lørdags F1 arrangment med oplæg fra vores F1 eksperter
Turen starter den 7. juli og du er hjemme i Danmark igen den 11. juli.
Læs mere her.

Fra 9.495 kroner i delt dobbeltværelse.