Der er to store udstillinger i Europa i år, som bare skal ses, hvis man er ægte bilfreak. Vi taler biludstillingerne i Geneve og Frankfurt, og du kan opleve begge med Rapido Travel.

Biludstillingen i Geneve er en årligt tilbagevendende begivenhed, der afvikles i marts. Ofte kommer de store bilmærker med helt nye bilmodeller til denne udstilling, og den er altid godt besøgt.

Frankfurt IAA kan man kun opleve hvert andet år. Sidste gang var i 2015. Her benyttede Ferrari muligheden for at vise deres 488 Spider, Alfa Romeo stod klar med Guilia. Bugatti og Hyundai havde ”Gran Turismo”-modeller med.

Sportsvogne var der masser af. DTM-racere fra alle tre mærker, Will Powers Indycar-vindende Dallara DW12, McLaren-Honda, Ford GT og Honda NSX var bare nogle af bilerne.

Frankfurt er en oplevelse, der ikke opleves på en dag. 12 store haller plus udendørsarealer gør det svært at nå det hele. Derfor har vi to dage til at opleve udstillingen.

Vi bor tæt på Frankfurt Hauptstation og tæt på en tram, der kører direkte til messehallerne. Alternativt tager det 15 minutter at gå fra hotellet med alt det liv, som Frankfurt kan byde på.

Du kan læse mere om de to biludstillinger ved at trykke på de to links.

Geneve Motorshow

Frankfurt IAA