Der er mange gode grunde til at tage med GPnews.dk til finaleløbet i Abu Dhabi. Det er sæsonens sidste løb og den flotte bane byder på en helt speciel stemning i løbet, der starter i solskin og på magisk vis slutter i mørke.

En overgang man ikke rigtig lægger mærke til i varmen på tribunen, hvor man sammen med flere tusinde andre Formel 1-fans nyder de sidste kilometer i en sæson, der har budt på god kamp mellem Ferrari og Mercedes, Sebastian Vettel og Lewis Hamilton.

Kevin Magnussen har allerede nu haft en super sæson med bedre resultater end nogensinde før (vi ved godt han endte på podiet i Australien 2014, red.) og han har ikke afsluttede forretninger på Yas Marina Circuit, der igennem årene ikke har været god ved danskeren.

Men i år kører han i en god Haas-racer, der burde passe godt til banens karakteristika og så er det samtidig plageånden Fernando Alonsos sidste løb i Formel 1. Uanset hvad man mener, så har spanieren fortjent den hyldest han med sikkerhed vil modtage i Abu Dhabi.

Da Jenson Button i 2016 kørte sit sidste løb og udgik stod en samlet bane og klappede af 2009-verdensmesteren. Et meget rørende øjeblik i et løb, som Lewis Hamilton vandt, men som Nico Rosberg endte som den store vinder, da hans andenplads sikrede ham VM-titlen.

Yas Marina var også banen, hvor Kimi Raikkonen tog sin første sejr efter comebacket til Formel 1 og i år kører finnen sit sidste løb som Ferrari-kører i Formel 1.

Der er altså mange gode grunde til bare at tage til Formel 1-løbet, men kombiner det med et par dage på luksushotel i Dubai og alle de muligheder som byen tilbyder. Hvad enten det er Michelin-mad, en tur på verdens eneste syvstjernede hotel eller på en af de to udsigtsetager i verdens højeste bygning.

Behøver vi nævne det er efterår i Danmark og regn og blæst er skiftet ud med varme og shorts.

Vores venner fra Fanrejser.dk og Kmag Support har arrangeret en tur, som GPnews deltager på. Læs mere om turen her.

Pris fra 12.895 i delt dobbeltværelse og det inkluderer lørdagsarrangement med Jason Watt.