Fanrejser.dk har en rigtig billig tur til afslutningsløbet i Abu Dhabi sidst i november. Rejsen arrangeres i fællesskab med Kevin Magnussen Fan Club og der er kun en håndfuld eller to rejser til denne pris.

Imens det er koldt og trist i Danmark, så render du rundt i 30 graders varme og nyder det ypperste race fra de 20 Formel 1-racere, shopper i et af de kæmpe malls i Dubai, slikker sol på stranden eller nyder mad fra nogle af de mange Michelin-restauranter, der findes i Dubai.

Kevin Magnussen i Haas VF17
Copyright Ewert Foto

Banen Yas Marina Circuit er noget af det ypperste i Formel 1-kalenderen. Den er utrolig flot og man kommer tæt på bilerne, hvilket godt kan være svært på de europæiske baner. Historien siger også, at verdensmesteren bliver fundet ved dette løb.

De sidste mange lige år er VM blevet afgjort her. 2010 blev Sebastian Vettel verdensmester. 2014 Lewis Hamilton, 2016 Nico Rosberg. Så det bliver kun et spørgsmål om det bliver Lewis Hamilton eller Sebastian Vettel, der taget det femte mesterskab og tangerer Juan Manuel Fangio.

En af de små yachts i marinaen på Yas Marina Circuit. Den ligger ved siden af Grandstand South
Copyright Ewert Foto

LIGE NU har vi et supertilbud til Formel 1 løbet i Dubai, 22-27 november, du får et lækkert centralt 4 stjernet hotel, fly til/fra Dubai, Formel 1 tribune billetter på KMAG Fanzonen (South Grandstand) med adgang til alle koncerterne (Guns N’ Roses spiller søndag), oplæg af Jason Watt lørdag, alle transfers inkluderet samt danske guider. SUPER pris til kun 9750 kr. pr. person i delt dobbelt værelse!

Læs mere på Fanrejser.dk