Tag med på en ægte motorsportsklassiker sammen med erfarne motorsportsentusiaster. Fra 8.-14. juni 2016

Grand Prix du Canada har været med i formel 1 siden 1967, skiftevis i den fransktalende del og så året efter i den engelsktalende del. Sådan foregik det indtil 1978, hvor den nuværende bane blev indviet på øen Ile Notre Dame i Montréal.

Formel 1 rejse og billetter til F1 Grand Prix Montreal, Canada

Denne grupperejse er for dem, der ønsker at se et klassisk Nord-Amerikansk racerløb kombineret med den flotte by Montreal. Du får et ophold på et godt hotel i centrum af Montreal, flyrejse, transfers og en Formel 1 tribune billet. Der vil være dansk guide/F1 ekspert på turen.

Vi oplever ofte, at der bliver udsolgt på netop denne grupperejse meget tidligt. Hvis du vil sikre dig en plads på denne fantastiske tur, så book i god tid.  Vi glæder os til at se Formel 1 med dig!

Det får du med i pakken:

Prisen inkluderer: fly fra/til København med Air Canada med 1 stop i Toronto, hotel overnatning på Courtyard by Marriott Montreal Downtown, tribune pladser på Grandstand 11 samt alle transfers til og fra lufthavnen og til/fra F1 banen fredag/lørdag og søndag. Der vil være dansk guide/F1 ekspert med på turen.

Læs mere på Rapido Travel’s hjemmeside.

Læs

Kun kr. 14.950,- pr. person i delt dobbeltværelse