Indycar-sæsonen er slut, men der er stadig fuld gang i kørermarkedet, hvor f.eks. Juan Pablo Montoya lige nu står uden et sæde og så er der et interessant motorskifte, der hvis det var Formel 1 svarede til, at Mercedes skiftede deres motorer ud med Ferraris.

Det er Chip Ganassi Racing, der skifter deres stærke Chevrolet-motorer ud med Honda. Førstekører Scott Dixon udtalte efterfølgende, at Chip Ganassi burde altid køre med en anden motor end Penske.

Penske Racing og Chip Ganassi Racing har hovedsagelig domineret denne sæson, hvor Honda på de fleste baner har haft det svært.

Simon Pagenaud Copyright Team Chevy Racing
Simon Pagenaud skal næste år forsvare sin mesterskabstitel
Copyright Team Chevy Racing

Penske har umiddelbart sagt farvel til Juan Pablo Montoya, der kun er blevet tilbudt en plads i Indianapolis 500-løbet. Amerikanske Josef Newgarden overtager bilen, og den spændende amerikaner er dermed ude af et evt. Formel 1-sæde.

Alexander Rossi har også forlænget sin kontrakt med Bryan Herta Autosport/Andretti Autosport, og han har flere gange været på tale til Manor, men at køre for det amerikanske svar på ”Williams F1” er mere attraktivt end at ligge bagerst i Formel 1.

Sebastian Bourdais har skiftet til hold til Dale Coyne Racing og en kører der nævnes i forbindelse med Sebastians ledige sæde hos KV Racing er Nelson Piquet Jr.

Der er stadig gang i den store silly season i Indycar og med første løb i marts måned, så er der en del måned visse sæder stadig vil være ubekræftede.