Som om det ikke var nok, at Nico Rosberg forlod Mercedes i starten af december, nu har verdensmestrene mistede endnu et es. Mercedes har her til aften bekræftet, at Paddy Lowe forlader Mercedes AMG Petronas Motorsport.

Du har måske læst om rygtet tidligere i dag, hvor Sky Sport F1 og Motorsports.com begge skrev, at Paddy Lowe ville forlade Mercedes, men først her til aften er det bekræftet. Paddy Lowe er nu røget på orlov.

Toto Wolff Copyright Mercedes AMG
Toto Wolff
Copyright Mercedes AMG

Mercedes-Benz Motorsport-chefen Toto Wolff udtaler:

”Paddy har spillet en vigtig rolle i vores success igennem de sidste tre et halvt år, og vi takker ham for hans bidrag til dette væsentlige kapitel i Mercedes’ motorsportshistorie.”

“Succes i Formel 1 handler ikke om enkelte individer, men om styrken og tekniske evner i en organisation.”

”Vi har talentet på plads til at fortsætte vores succes fra de tidligere år og vi planlægger at bygge videre på den i 2017 og frem.”

Mercedes fejrer The Triple Copyright Mercedes AMG
Mercedes fejrer The Triple
Copyright Mercedes AMG

Den nu afgående tekniske chef Paddy Lowe siger selv:

”Jeg har haft tre et halvt års fantastisk succesfulde år hos Mercedes, arbejdende sammen med et utroligt hold af folk.”

”Jeg ser nu frem til en ny udfordring og ønsker alle hos Mercedes det bedste.”

Der går nok et par dage før Paddy Lowes fremtid bliver bekræftet, men både Sky Sport F1 og Motorsports.com er rimelig enige om, at han er på vej til Williams.

Et af de bedre rygter siger, at Paddy Lowe er del af en byttehandel med Williams for at få Valtteri Bottas til Mercedes.