Det forlyder nu, at Manor Racing er til salg igen. Den interesserede køber hedder Tavo Hellmund, og hvis navnet lyder bekendt, så er det fordi det er ham der fik Formel 1 tilbage til USA og Mexico. En gruppe af texanske investorer skulle være klar til en overtagelse.

Manor ejes pt af Stephen Fitzpatrick, hvis ejerskab fik Manors oprindelige stifter John Booth og Graeme Lowdon til at forlade holdet. John Booth har nu en rolle hos Toro Rosso. Det forlyder, at salget kun er en underskrift væk.

Esteban Ocon og Manor Racing Copyright Manor Racing
Esteban Ocon og Manor Racing
Copyright Manor Racing

Tilsagnet blev givet i Abu Dhabi. Selv siger Stephen Fitzpatrick:

”Jeg kan ikke sige så meget om det specifikke, men vi har været i samtale med flere investorer, lad os bare sige i de sidste seks måneder.”

”En af de ting jeg gjorde klart, lige fra starten af, var at jeg accepterede, at i det nuværende Formel 1, penge er lig præstation.”

”Så alt hvad der bringer mere kapital til holdet og hjælper holdet med at udvikle og rykke sig var jeg meget åben overfor – og hvis det betyder at få en anden investor, selv om storinvestor så var det noget jeg var glad for at gøre.”

Pascal Wehrlein og Jordan King. Næste års lineup? Copyright Manor Racing
Pascal Wehrlein og Jordan King. Næste års lineup?
Copyright Manor Racing

”Vi har i øjeblikket aftalt betingelserne med en investor, og vi arbejder stadig med det og jeg kan ikke rigtig sige mere om det specifikke.”

Det nuværende Manor har hentet flere kendte navne til holdet bl.a. Nikolas Tombaziz og Pat Fry. Endvidere har holdet en Mercedes-motor og lov til at bruge Mercedes’ vindtunnel.

Manor er det eneste hold, der ikke har offentliggjort en kører for 2017 endnu.

Danske Emilie Rath er mekaniker hos Manor Racing. Lige nu dog ikke på løbsholdet.