De gik konkurs tilbage i 2014 og missede sæsonens sidste to løb. Siden kom der ny kapital til og holdet har overlevet de seneste to sæsoner, men nu er der mørke skyer over det lille hold igen.

2016 blev ellers et godt år for det lille hold med et point i Østrig og flere besøg i Q2 i kvalifikationerne. Desværre for Manor varede lykken kun til det regnfulde Brasiliens GP, hvor Felipe Nasr formåede at score to point. Dermed mistede de et trecifret millionbeløb.

Vi har længe læst, at Manor ledte efter en investorgruppe, og specielt en gruppe anført af Ron Dennis, var efter sigende meget tæt på en overtagelse. Noget som teamejer Stephen Fitzpatrick bød velkommen og med meldingen om, at han gerne trådte tilbage for nye ejere.

Ifølge Sky Sport F1 er Manor nu sat under administration med henblik på et salg. Det er FRP Advisory som også reddede holdet tilbage i 2014, da holdet sidst gik konkurs, som skal overse det videre forløb.

Det er dog kun Just Racing Services Limited, der står for at drive Formel 1-holdet, der er blevet sat under administration. Manor Grand Prix Racing Limited er stadig ejere af navnet og pladsen i Formel 1.

Sandsynligvis er det derfor vi ikke har fået bekræftet nogle kørere hos Manor endnu. Vi krydser fingre for, at holdet overlever igen. 200 medarbejderes job er på spil, der iblandt danske Emilie Rath.