Lewis Hamilton har det svært. To missede muligheder for at sejre, og samtidig nederlag til holdkammeraten, gør ondt på den tredobbelte verdensmester. Men han har prøvet det, der var værre, og han tror på, at han kan vende udviklingen.
”Det har ikke været en god start på sæsonen for mig, så at være i den mesterskabsposition jeg er i lige nu, er absolut positivt.”
”Hvis man kan have to dårlige løb, og stadig komme afsted med to podier, så tegner det godt. Jeg er kommet tilbage fra det der var værre, det er sikkert.”
”Folk spørger mig, om jeg er bekymret – om der er gang i en nedadgående trend. Men jeg føler det totalt modsatte. Der er ikke nogen deciderede fejl i vores procedurer og hvordan vi arbejder, så jeg ved, det kommer til at blive godt.”
”På det personlige plan er jeg også det bedste sted psykisk. Der er meget lidt, hvis noget overhovedet, der kan penetrere den. Der er lang, lang vej endnu, så jeg fortsætter med at arbejde så hårdt, som jeg har gjort.”
”Nu tager vi til Kina til det næste slag. Det er en bane, der har været god ved mig over årene, med fem pole positions og fire sejre, så forhåbentlig kan dette race blive mit vendepunkt.”