Haas F1 får ny tredjekører og det bliver primært Kevin Magnussen, der får lov at betale prisen for dette. I syv af de resterende løb, startende på Silverstone sidder den italienske Ferrari-kører i en Haas i FP1.

Tidligere på året testede og deltog Antonio Giovinazzi hos Sauber, da Pascal Wehrlein var skadet. Nu hvor Sauber skifter til Honda næste år, så er den schweiziske Ferrari-forbindelse brudt.

Derfor er der nu kun Ferraris B-hold (uofficielt) til at give Antonio lidt køretid. Syv gange skal han køre i FP1, de seks af gangene er det Kevins bil han benytter. Det sker på Silverstone, Hungaroring, Monza, Sepang, Interlagos og Yas Marina. Kun i Mexico er det Romain Grosjean, der skal overlade sin bil til italieneren.

Antonio Giovinazzi
Copyright Ferrari Media

Antonio Giovinazzi udtaler:

”I et år der allerede har budt på store muligheder er jeg stolt over at få en ny hos Haas F1 Team.”

”At være tredjekører hos Scuderia Ferrari er naturligvis et godt sted at være og at få nogle køretid i disse FP1-sessioner med Haas F1 Team vil holde mig skarp.”

”Jeg vil være i stand til at tage det jeg har lært i simulatoren og prøve det under rigtige løbsbetingelser. Jeg er stolt af den tillid Ferrari og Haas har givet mig og taknemmelig for den sædetid Kevin og Romain deler med mig.”

Sidste år måtte Esteban Gutierrez overlade sit sæde i FP1 til det engelske grand prix til GP3-køreren og amerikaneren Santino Ferrucci.