Haas F1 Team har ikke nogen amerikansk løbskører, men nu har de alligevel fået et amerikansk islæt på holdet. I dag har man nemlig præsenteret Santino Ferrucci som udviklingskører.

Santino Ferrucci er 17 år gammel, kommer fra byen Woodbury i staten Connecticut, og skal i år køre GP3 for DAMS-holdet. Derfor vil han være på Formel 1’s pitvæg i flere løb, specielt dem der ligger sammen med GP3-sæsonen.

En del af arbejdet bliver også at ”spille playstation”, når han skal udføre simulatorarbejde for Haas F1.

Santino Ferrucci (USA) DAMS Photo: Malcolm Griffiths/GP3 Series Media Service.
Santino Ferrucci (USA) DAMS
Photo: Malcolm Griffiths/GP3 Series Media Service.

Den unge amerikaner fortæller om sin nye rolle:

”Lige siden jeg startede med at køre race, har mit mål været at blive Formel 1-kører, og at være en amerikaner, der er en del af et amerikansk hold, det er noget, som jeg er meget stolt af.”

”Der er stadig en del arbejde, jeg skal lave, men at blive parret med Haas F1 Team vil tillade mig at lære mere og hurtigere. Det vil gøre mig i stand til at få mest muligt ud af mit GP2 sæde med DAMS, og ultimativt vil det forberede mig til Formel 1.”