GPnews tager til den afsluttende test i Barcelona i starten af marts.

Vi tager afsted på den rejse, som Rapido Travel i samarbejde med Kmag Support har lavet. Oprindelig var rejsen udsolgt, men det er lykkedes for Rapido Travel at få flere billetter. Der er stadig billetter tilbage, men ikke mange, så vil du med på denne unikke tur mere end to måneder før Europapremieren, så kan du stadig nå det.

Tag med på denne unikke tur, hvor du ser Formel 1 bilerne blive testet forud for 2016 sæsonen. Rapido Travel har sammensat en komplet pakke med fly, hotel, danske guider og adgang til Formel 1 testen på Circuit de Catalunya.
 
Formel 1 test dage på Circuit de Catalunya
 
Denne grupperejse er helt unik da vi er inviteret af Cicuit de Catalunya til at overvære Formel 1 testdagene. Vi har en komplet pakke med fly, danske F1 guider, lækkert 4 stjernet hotel med morgenmad og en VIP oplevelse på Circuit de Catalunya.
Vi bor i centrum af byen med kort afstand til alle seværdigheder, du får i alt 3 dage med danske guider til en af Europas bedste storbyer. Det er oplagt at tage sin kæreste eller kone med på disse rejser da man kan få både storbyferie og en unik F1 oplevelse kombineret til en fantastisk tur.
 
Det får du med i pakken:
– Fly retur fra Danmark, Norwegian med udrejse 1 marts: kl. 08:50 med ankomst kl. 11:45. Hjemrejse 3. marts 12:25 med ankomst i København kl. 15:25
 
– VIP ophold på Circuit de Catalunya (PISO box over pitten, pit walk, rundtur på banen og forplejning)
– Ophold på Barcelo Raval, Lækkert 5 stjernet hotel, midt i Barcelona.
– Alle transfers inkluderet til/fra lufthavnen samt til/fra banen alle dage
– Danske rejseledere
– Formel 1 eksperter er værter på turen
– Grupperejse på ca. 50 personer
Om Grand Prix Catalunya
Banen nord for Barcelona er altid garanti for spænding med en god blanding af sving med både høj og lav hastighed. Samtidig er baneoverfladen anderledes grovere, hvilket stiller store krav til racernes dæk. Der er lagt op til drama på banen med en af sæsonens største udfordringer i banens sidste to sving, bedre kendt som New Holland.
 
I alt kun kr. 4.495.-
Du kan bestille turen hos Rapido Travel ved at bruge linket her.