Lucas di Grassi fører stadig dette års Formel E-mesterskab, men afdelingen i Berlin blev vundet af Sebastien Buemi, der nu er et point efter brasilianeren med to løb i den sidste afdeling i London.

Dette års afdeling i Berlin blev flyttet fra sidste års løb i Tempelhof lufthavnen til en ny anlagt bane øst for Berlin, og det var et godt bytte. For sjældent har en bybane budt på så mange overhalingsmuligheder.

Det nye layout bød på masser af spænding og race. Der var flotte udbremsningsmanøvrer. Pole-mand Jean-Eric Vergne mistede føringen til eDams’ Sebastien Buemi, der dominerede løbet. Abt-holdets to kørere Daniel Abt og Lucas di Grassi kørte sig flot op igennem feltet i et løb, der både bød på lokalt gult flag, en ren full course yellow og sidst en tur bag sikkerhedsbilen.

For forsvarende mester Nelson Piquet Jr lignede det en positiv weekend. Bedste kvalifikationsresultat til brasilianeren, men i starten af løbet blev han kaldt i pit på grund af skader på sin bil.

Flere kørere måtte ind og skifte forvingen, og Jean-Eric Vergne knaldede ind i muren efter chikanen. Med to omgange tilbage førte Sebastien Buemi løbet med holdkammeraterne Daniel Abt og Lucas di Grassi på anden- og tredjepladsen.

Abt-holdet gav Daniel Abt besked på at lade Lucas di Grassi passere for at få så mange point som muligt mod sidste års vicemester. Han gav ikke plads, og det betyder, at der med to løb tilbage på Battersea Park i London kun er et point imellem de to rivaler.

Et spændende løb i Berlin på en bane, som gerne må forblive i næste års kalender.

Sidste afdeling køres den 2. og 3. juli.