Dennis Lind, Roskilde, scorede i weekenden karrierens foreløbig bedste resultat. Det var bestemt ikke kun held, der sikrede Dennis Lind titlen som først Europa-mester, siden verdensmester i Blanc Pain Lamborghini World Finals.

Hele året har Dennis ligget helt i toppen af Lamborghini-serien, men det er alligevel svært at forstå, at en dansker nu kan kalde sig for verdensmester og Europamester efter flere løb på Ricardo Tormo-banen i Valencia.

Dennis Lind Copyright Ewert Foto
Dennis Lind
Copyright Ewert Foto

Som om det ikke var svært nok i tørvejr, så blev finalen kørt i regnvejr, og knap et minut før den afgørende safetycar blev sendt på banen tog Dennis den afgørende plads, der sikrede ham titlen World Champ.

Her til aften vendte Dennis hjem til Danmark, og GPnews var til stede sammen med venner og familie. Det var en glad Roskildenser, der blev budt velkommen hjem og han fik kram fra alle fremmødte.

Efterfølgende tog Dennis til Roskilde, hvor der på et gokartcenter, var arrangeret en hyldestfest til den nye champ. Her lod GPnews Dennis få aftenen for sig selv og sine nærmeste.