Rapido Travel har sikret sig rettighederne til Kevin Magnussen Fan afsnit på Circuit de Catalunya hvor der i weekenden 12-14.maj 2017 afvikles Formel 1 Grand Prix i Spanien.

Adgang til fan området er begrænset til 400 siddepladser så det er først-til-mølle princippet der gælder hvis Spaniens Grand Prix skal opleves med andre K-Mag fans.
I 2016 besøgte ca 5000 danskere Spaniens F1 Grand Prix og med Kevin Magnussen på banen igen forventer Martin Bjerg fra Rapido Travel at interessen som minimum er den samme.

Vi sælger en unik Kevin Magnussen Support pakke som udover tribuneplads i fanzonen også inkluderer lækre merchandise produkter og et stort dannebrogsflag så vi alle kan fejre den danske deltagelse. Adgang til fanzonen kan også købes af dem, som selv arrangerer rejsen til Barcelona og er altså ikke betinget af at hele rejsen købes hos Rapido Travel, fortæller Martin Bjerg.

Men man skal nok ikke vente længe med at bestille for pladserne er begrænsede og K-mag support pakken sælger vi også til Kevin Magnussen fans i andre lande og forventningen er at få udsolgt da mange på et tidligt tidspunkt bestiller deres rejse til Spaniens Grand Prix, slutter Martin Bjerg.

Om Rapido Travel:
Rapido Travel er specialister i motorsportsrejser i hele verden og henvender sig til både privatpersoner og til virksomheder.

Der arrangeres rejser til alle Formel 1 løb i løbskalenderen og alle grupperejser er med danske motorsportseksperter/rejseledere og giver gæsterne mulighed for at møde de danske motorsportstalenter.

I 2017 vil der være mulighed for motorsports rejser med fly, bus og som kør-selv.
Rapido Travel har derudover special rejser til bl.a. Red Bull F1 team, Ferrari fabrikken, biludstillinger m.m.

GPnews er ofte med på disse ture, og vi er altid klar til en snak om Formel 1.

Læs mere på www.rapidotravel.dk

Billedet er fra dette års spanske grand prix og viser Carlos Sainzs fanklub på tribune G.