Daniel Ricciardo er kontraktløs i 2019, men sender en lille stikpille til Red Bull Racing og vel også en lille opfordring til Mercedes om at tænke over, om Valtteri Bottas stadig skal køre Mercedes næste år.

Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Contentpool

Daniel Ricciardo udtaler i et interview med ’Racer’:

”Jeg har aldrig været for fokuseret på typen af holdkammerat.”

”Folk vil formodenlig kalde mig en løgner for dette, men jeg vil gerne have en hurtig holdkammerat.”

Max Verstappen foran Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Contentpool

“Man prøver altid at få mere ud af sigselv og det vil være en mere sand vurdering af hvor du er, hvor du står. Jeg er i denne sport, ja, for at vinde, men at vinde ved at være den bedste og ikke bare heldig eller lignende.”

“Hvis jeg vinder en titel, så ønsker jeg at vide, at jeg var den bedste det år.”

”For at blive den bedste er man nødt til at gå op mod den bedste. Jeg har helt sikkert en god en nu med Max. Jeg vil elske at gå op imod Lewis på et tidspunkt, uanset holdsituationen. Ja, det ville være sjovt!”

Daniel Ricciardo og Lewis Hamilton
Copyright Mercedes AMG

Smiley Dan har ikke travlt med at skrive under på en ny kontrakt.

”Jeg vil ikke sige, at jeg holder alle kortene og alle vil lytte til mig og vente på min beslutning.”

”Jeg talte kort med Red Bull ved sæsonafslutningen og de har heller ikke givet mig et ultimatum.”

”De har ikke langt en kontrakt foran mig og sagt ’Underskriv det denne uge eller vi går videre.’”

Max Verstappen og Daniel Ricciardo
Copyright Red Bull Contentpool

”De har været venlige og givet mig noget ekstra tid. De forstår, at jeg gerne vil se, hvor vi står i det første race eller to.”