Her på GPnews er vi stolte over at byde velkommen til en af sportens unge fans. Vi mødte hende første gang, da vi var med Rapido Travel på Monza sidste år, hvor vi blev imponerede over den viden, hun besad. Vi mødte hende igen til årets løb på Silverstone, og her forblev vi imponerede over hende.

Hendes ambition er at komme til at arbejde med PR og marketing for et Formel 1-hold, og hun har de sidste to år haft sin egen blog, hvor den svenske GP2-kører Gustav Malja er en af følgerne.

Som så mange andre sad Olivia og så Formel 1 med sin far, og pludselig en dag gik det op for hende, hvor stort Formel 1 egentlig er. Det er ikke kun køreren, der sætter sig ned i en bil og kører stærkt, men hele det kæmpemæssige apparat, der ligger bagved.

Vi er stolte af at kunne give Olivia en chance for at komme ud med noget af al den energi, hun besidder. Som hun selv skrev til os:

  • Jeg skriver om F1, fordi jeg elsker det, og fordi jeg gerne vil ud med mine egne synspunkter og holdninger omkring de forskellige hændelser i sporten. Jeg har kun min far og min bedste veninde at snakke med om F1 i hverdagen, og selvom de synes, F1 er spændende, bliver de begge to lidt trætte i ørerne, når jeg sidder og snakker om F1 i flere timer om dagen. At skrive på en F1 blog er derfor en fantastisk måde for mig at komme ud med mine holdninger på, for der kommer mine ord ud til folk, som læser og kommenterer, fordi de har lyst, og fordi de går op i F1 ligeså meget som mig.

Olivia er på vej til USA på et studieophold, og hun vil derfor have mulighed for at opleve den amerikanske vinkel på Formel 1, hvor løbene sendes lørdag nat/søndag morgen.

Så byd Olivia velkommen. Fik vi nævnt, at hun kun er 15 år?