GPnews’ nyeste medlem hedder Olav Langdahl, og hans første historie kunne du læse i går aftes. Det var nemlig ham, der var på besøg hos Red Bull Racing, og han har fulgt Formel 1 fra barnsben.

Søndag den 10. september 1978 er for altid printet ind i Olavs bevidsthed. Det var dagen, hvor han første gang så Formel 1. Datoen fortæller, at det var det italienske Grand Prix på Monza, og det var desværre det løb, hvor et crash fra Ricardo Patrese endte med at koste svenske Ronnie Petterson livet.

Olav befinder sig til daglig indenfor konsulentbranchen, og samtidig er han manager for U21-mesteren i DTC. Frederik Schandorff hedder han.

”Teknikken, udviklingen og specielt teamet og menneskene bag de to biler er det, som jeg finder mest interessant. Løbet er fedt, men bør nok opleves LIVE!”

Olav kan godt kaldes for lidt af en nørd. Han har den passion, som vi alle på GPnews besidder. Nørderiet starter ved den første fascination af bilen, menneskene, eksklusiviteten, teknikken, farten, lyden, duften… og så bygger vi derfra. Det vigtigste er ikke altid, hvor meget vi ved, men nydelsen ved at dele begejstringen og energien i at være Formel 1 interesseret.

Formel 1 skal opleves live, og det har Olav gjort på både Silverstone og Shanghai, og han glæder sig til at opleve flere af banerne på Formel 1-kalenderen.

GPnews er glade for at byde Olav velkommen, og hvis du har lyst til en sludder om Formel 1, så bare find ham til DTC, hvor han befinder sig i nærheden af Frederik Schandorff og hans team.