Normalt står der Peter Nygaard på ryggen af danske motorsportsbøger, men der er en forfatter som gør sit for at lave velproducerede vellæste bøger. Carsten Frimodt hedder han og hans seneste bog bør stå på din bogreol.

Carsten Frimodt er historiker, forfatter og en fantastisk dygtig researcher. Han har tidligere skrevet bøger om bl.a. Roskilde Ring og en ting, der går igen i hans bøger er, at der er udført masser af research og så er der billeder til den store guldmedalje.

Således også i bogen Danske F1 drømme, der handler om Tom Belsø, Jac Nellemann og Thorkild Thyrring. Hele 900 billeder er der i bogen, hvor af mange stammer fra kørernes egne arkiver og dermed ikke er set før.

Det er en tur tilbage i tiden til primært 70’erne og disse tre kan vel godt kaldes for pionererne indenfor Danmark i Formel 1. Det var kun Tom Belsø, der kørte et Formel 1-løb, Jac Nellemann fik aldrig kvalificeret sig og Thorkild Thyrring fik en test for McLaren. Derfor kan bogen af princip ikke handle så meget om Formel 1, men titlen passer.

For alle tre kørere drømte om Formel 1. Her følger du tiden før, op til og efter, rigt krydrede med flotte billeder og underholdende historier. Fik jeg nævnt billederne som alene er nok til at købe bogen.

Denne bog er udgivet på forlaget Veterania og kan du ikke lige finde denne 331 sider store bog i din lokale boghandler, så kan den bestilles hjem på www.veterania.dk. Bogen er i stort format, hvilket klæder den.

Nogen udkom 5. maj, men havde releasefest på Sallies Restaurant og Bar i Albertslund den 7. maj, hvor forfatter Carsten Frimodt og Thorkild Thyrring var til stede til en sludder, et foto og signering af bøger.

Jeg giver bogen 10 point ud af 10 mulige.