Daniel Ricciardo har stadig ingen kontrakt for 2019, men det er ikke kontrakttilbud han mangler. Red Bull har flere gange nævnt, at de er klar til at lave en ny kontrakt, men alle siger, at Daniel venter på Ferrari og Mercedes.

Nu er der kommet et nyt bud på australierens tjeneste. McLaren skulle være klar med en stor check for at få Red Bull-stjernen til at skifte til dem.

McLaren er interesseret i den hurtige australier
Copyright McLaren Media

Tyske ‘Sport Bild’ skulle angiveligt have bragt nyheden om McLarens kontrakttilbud, men det kan vi her på GPnews.dk ikke bekræfte, da nyheden ikke findes på Sport Bilds hjemmeside.

Kontrakten skulle, såfremt den er ægte, lyde på 20 millioner dollars om året. Noget af en lønstigning fra de 6 mio. dollars den nuværende kontrakt lyder på. Med sådan en løn må man gå ud fra, at det ikke er for at erstatte Stoffel Vandoorne, der er en discountkører i forhold til Fernando Alonso.

Daniel Ricciardo fans
Copyright Red Bull Contentpool

Fernando Alonso formodes i givet fald at rykke med McLaren til Indycar i jagten på den Indy 500-sejr der gør spanieren til den kun anden kører i historien, der snupper The Tripple Crown.

Helmut Marko fra Red Bull skulle til ‘Sport Bild’ ifølge ‘Formula Passion’ have udtalt:

“Vores Daniel Ricciardo er kongen af kørermarkedet.”

Daniel Ricciardo skulle efter sejren i Monaco have fået flere tilbud.