De har ikke været specielt hurtige Liberty Media, når det handler om at offentliggøre vigtige datoer. Vi måtte vente meget længe på at få udkastet til 2019-kalenderen og først nu har vi fået bekræftet de to pre-sæsontest forud for 2019-sæsonen.

Begge test foregår på den kendte bane Circuit de Barcelona-Catalunya og den første test bliver fra 18. til 21. februar.

Den sidste test køres den 26. februar og slutter 1. marts. Den første test kan man komme ned og opleve med vores venner fra Fanrejser.dk – Barcelona test, der har en luksus-tur til banen med bl.a. besøg i paddock og pit walk.

Sergio Perez Copyright Sahara Force India
En af de sjove ting ved test er, at man ikke kan være sikker på bilen (bemalingsmæssigt, red.) er den samme til sæsonåbneren i Australien. Billedet fra 2017 er få uger før BWT blev hovedsponsor. I 2016 testede Renault med en sort med gul-bil og fjorten dage efter var bilen gul med sort.
Copyright Sahara Force India

Barcelona har i mange år været stedet, hvor vintertestene køres. Der blev foreslået at rykke testen til Bahrain i år på grund af sidste års snevejr, men økonomi og manglende opbakning fra de små hold aflyste dette.

Nu har vi en kalenderen med 21 løb og to pre-sæsontest. Så mangler vi kun at få de to in-seasontest, men et godt bud er efter Spaniens og Ungarns GP.


FANREJSER.DK
Barcelona Formel 1 test
20. februar 2019 – 22. februar 2029
Pris 6.495
Bestil her