Fredag udkommer bogen ‘Formel 1 i Danmark’ og GPnews har haft et eksemplar mellem hænderne. Det er vi meget glade for for det har været et par underholdende uger at læse bogen igennem.

Bogen er på sine 240 sider proppet med tekst og billeder og grunden til, at bogen ikke er blevet læst på to dage, er at der er så mange informationer i bogen, at man mister overblikket. Så det er nemmere at knække bogen over i mindre afsnit og nyde det man har læst.

Billede fra bogen
Copyright Forlaget Veterania
Billede fra bogen
Copyright Forlaget Veterania

For som forfatter Carsten Frimodts tidligere bøger, så er der lagt mange måneders research i materiale, tekst og billeder. Det mærker man for man er overbevist om, at de skrevne ord også er korrekte.

Bogen hedder ‘Formel 1 Danmark’, men kommer langt længere omkring. F2, pre-Roskilde Ring o.s.v. krydret med skarpe billeder jeg slet ikke havde forestillet mig man kunne tage dengang.

Billede fra bogen
Copyright Forlaget Veterania
Billede fra bogen
Copyright Forlaget Veterania

Jeg er meget imponeret og kan kun anbefale bogen til historisk interesserede Formel 1-fans. I en tid hvor snakken går på om og hvis vi får Formel 1 til Danmark og København, så er det en befrielse at læse, at det faktisk lykkedes for snart 60 år siden.

Eneste anke er et par ord, der bliver skrevet på “jysk”, men det er med til at give bogen charme. Den får 10 point ud af 10 mulige. Jeg glæder mig allerede til det næste værk fra Carsten Frimodts hænder.

Som en lille servicemeddelelse fra GPnews.dk kan vi nævne, at bogen med en vejledende udsalgspris på 298 kr fås med næsten 10% rabat på Saxo.com.