3. september udkom bogen ‘Enzo Ferrari – Manden, bilerne og løbene’ på forlaget Lindhardt og Ringhof. En kæmpe moppedreng på næsten 600 sider, der kommer hele vejen rundt om Il Commendatore.

Noget af en opgave at gøre det interesant, detaljerigt og underholdende, men det er lykkedes over al forventning. Bogen er oprindelig skrevet af amerikaneren Brook Yates i årene efter Enzo Ferraris død.

Uddrag fra Enzo Ferrari
Copyright Lindhardt og Ringhof

Derfor er det første forord fra 1990. Bogen er så blevet opdateret med hjælp fra Stacy Bradley, der har skrevet det seneste forord i 2017. Bogen er så blevet oversat af Annemette Goldberg og hun har gjort et glimrende arbejde.

Jeg har brugt knap to uger på at læse bogens mange sider. Der er rigtig meget tekst og måske ikke nok billeder til at bryde den megen tekst, hvilket er bogens største problem. Med 18 kapitler, som kun er navngivet Kapitel 1, Kapitel 2…Kapitel 18 er det svært at springe ind til et bestemt sted i bogen.

Uddrag fra Enzo Ferrari
Copyright Lindhardt og Ringhof

Det er en bagatel men du bliver glad for et bogmærke, mens du læser bogen. Det er ikke en bog om Ferrari i Formel 1, men en bog om personen Enzo Ferrari og det han har gjort.

Bogen udkom 3. september på Forlaget Lindhardt og Ringhof. Vejledende udsalgspris er 349.95 kroner, men lige nu kan den findes på Saxo.com med 25% rabat.

Bagsiden af Enzo Ferrari-bogen
Copyright Lindhardt og Ringhof

Tak til Niels Frederik Rickers fra Lindhaard og Ringhof for anmeldereksemplar.